zaterdag 6 december 2008

EU weert "exoten"

Butchers.jpg
"Meer grenscontroles, een verruiming van de invoerlijsten met verboden soorten, het opzetten van een snel Europees alarmsysteem om nieuwe en opkomende soorten te melden...

...De Europese commissie stelde vrijdag de lidstaten voor een gemeenschappelijke benadering uit te werken om de strijd aan te binden tegen het toenemend aantal vreemde soorten (exoten) die de biodiversiteit en de Europese economie bedreigen".

Zo staat het vandaag in de krant. Heeft de EU dan toch het licht gezien? Heeft de Linkse Kerk [de linksliberale elites] zijn vergissing eindelijk ingezien? Gaat er eindelijk gezamenlijk een dam worden opgeworpen tegen de ongewenste instroom van niet-Europeanen die voor groeiende problemen in de samenleving zorgen en onze beschavingsklok enkele eeuwen terug draaien? Gaan we eindelijk een andere politiek krijgen?

Even verder lezen... Euh, het gaat in dit bericht bij nader inzien niet over "mensen", maar over... flora en fauna. Over aziatische kevers, beverratten, groene parkieten of schildpadden uit Florida...

Wat een ironie. Zucht.

Elders in de krant: "Belgische grenzen blijven dicht voor Bulgaren en Roemenen. De belangrijkste reden is de bescherming van de arbeidsmarkt". 

Straffe thee zeg. Mensen met een goede arbeidsmoraal en een ingesteldheid die aansluit bij de onze - integratie is dus geen probleem -  mogen er niet in, maar voor ongenode inwijkelingen uit Noord-Afrika en Anatolië wordt de rode loper uitgelegd? Nochtans in de wetenschap dat precies islamieten geen enkele meerwaarde brengen voor onze samenleving, wel in tegendeel? 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...